Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Aug 11, 2006

Hampir 2 bulan tak mengusik papan keyboard untuk bercerita ceriti di blog nih .. bukan ape, sibuk dengan pelbagai perkara. Mana nak mengurus kerja harian, mana nak mengurus kerja rumah, mana nak "menguruskan" diri ni lagi .. ahaks !

Life aku semakin busy dengan kerja harian. Memang letih hidup sebagai shakaijin nih .. takde yang menyeronokkan melainkan dapat balik kampung jumpa famili especially adik adik tersayang ..

Kepada yang bertanya bila aku nak menjemput tu .. heheh insyallah tunggu la sampai masanya nanti aku buat pengumuman besar besaran cam Siti Nurhaliza .. hikhik .. takde la sampai camtu .. insyallah kalau umur panjang bertemu la kita di kampung aku yang tak berapa kampung tu .. hehehe ..

Banyak betul nak bercerita tapi malangnya perut ku berkeroncong nih .. pi makan sat naaa ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami