Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 24, 2007

Happy happy happy ... hikhik .. poyo je kan .. alhamdulillah sekarang life aku semakin stable dan aku pun dah mula biasakan diri mengurus rumahtangga .. masa mula mula dulu memang panik juga mane nak jaga diri mana nak jaga suami .. ish ish .. letih gak la .. tapi alhamdulillah berkat kesabaran dan prihatin abang membantu aku dalam menjalankan kerja rumah .. semua berjalan lancar ..

7-4-2007

Ermm tertanya tanya juga ape yang bakal dihadiahkan abang sempena 1st time birthday bersama suami tersayang ... malangnye malam tu ade la sket perselisihan faham .. mungkin gimik abang kot .. hikhik ... esoknye bangun tidur aku masih tak perasan .. maklum la bangun tidur mane pakai cermin mata ..

" sayang tak perasan ke ?? "

erkkk ... aku tercari-cari jugak .. meraba-raba carik spec dan akhirnya bertemu la jugak sebungkus hadiah berbalut cantik atas meja solek bilik tu .. hikhik .. thanks sayang .. ade card ... dan ternyata memang card tu tertulis bait bait indah yang meyakinkan aku bahawa abang memang sayangkan aku as his wife dan aku yakin abang bakal menjadi ayah yang baik buat anak anak kami nanti , insyallah ..

" suprise seterusnya nanti la ye ... "

abang kate .. tapi aku wat bodo je sbb aku pun tak mengharapkan sesuatu yang lain .. dengan kata kata dalam card tu dah membuktikan bahawa abang memang sayangkan aku .. dan itu yang aku mahu .. takde yang lainnye .. pagi tu die keluar .. kate nak gi kedai .. aku nak ikut tapi die tak bagi .. ermm takpe la .. katenye nak pegi cuci keta .. 2 jam pastu baru balik .. dalam hati ingat abang mencarikan sesuatu utk bawa pulang .. tapi harapan aku hampa bila abang pulang tangan kosong .. tapi takpe la .. balik terus abang rehat ..

dua tiga hari lepas tu ... di ofis ..

aku dapat panggilan telefon dari chinese lelaki tanye lokasi pejabat aku .. katenye nak hantar barang .. setahu aku kami takde order barang pun .. sbb kalau order pun mesti melalui purchasing dept .. ermm takpe la .. few hours later kak midah gitau aku ade org hantar barang kat pak guard untuk aku ..

lerrr .. bile mase la plak aku pesan barang nih .. dan bile sampai di pak guard .. sejambak bunga menanti dengan perlu ditandatangani oleh si penerima ... dengan senyuman sinis pak guard aku bawak masuk opis dan sorok bawak meja kat bilik CAD nih .. hikhik .. dalam hati girang tak terkata .. tapi geram pun ade ..

rupenye hari yang abang keluar lame tu gi carik kedai bunga kat area opis aku nih ... malangnye tak jumpe .. dengan perasaan hampa die balik umah jugak .. padan la time sampai tu die nampak sugul je .. finally he got an idea to buy it at his office ground floor ade kedai bunga kat situ .. and he paid to that guy to sent it for him .. aduiiii comelnye la laki aku nih ...

yang abang nak buat suprise pun agak agak la ... yang pi anta bunga kat opis bakpe .. buat malu jek ... eiii geram geram ... seb baik ade pot nak sorok .. kalau kantoi abeh la aku ... romantik la konon abang nih .. eishhhh ..

tapi abang memang ROMANTIK .. hihihi



Sponsor Kami