Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 18, 2011

Hasil Tanganku




Inilah beberapa contoh hasil tanganku yang sangat lambat diupdate masuk blog. Tatau la ok ke tak. Harap-harap anda suka .. Actually banyak lagi kaler yg dah buat tapi tak sempat nak ambik gambar sbbnye dah kelam kabut dengan si anak2 kecil berdua. Bile cek balik dalam kamera .. alaaaa takde rupenya gambar yang tu.. sho ga nai la .. Sebab barang sudah sampai ke tuan yang mengorder .. Harap die suke :) 


 

Ini pulak aksi dua beradik menikmati sate ayam + timun ibu buat sebagai snek di petang hari. Kemain sedap lagi si abang makan ( kalau tak, aduhai susahnya nak makan anakku seorang ini ) .. Alhamdulillah .. lega ibu tgk anak ibu makan banyak .. Insyallah lepas ni ibu akan lebih kreatif lagi menyediakan hidangan berkhasiat untuk anak anak ibu ye ..

Jul 7, 2011

Berkampung di Bangi

Minggu ni kami sekeluarga nak berkampung di Bangi sekejap sempena majlis walimah adinda tersayang Ce dan isterinya Shikin .. Semoga semua berjalan lancar .. :)


Ready to go ! Thanks to Puan Azira Ayu sbb order MACARONS dari saya. Rasanya insyallah ok kot, cuma bentuk belum bleh maintain lagi .. ade terbesar ade terkecik .. sorry sangat !!

Sponsor Kami