Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 8, 2010

Salam Aidilfitri

Baper banyak la reader blog aku ni kan .. saje tanak bubuh statistic sebab tau memang sikit punye.. walau ape pun aku tetap akan terus menulis sebabnya blog ni lah yang aku simpan since 2006 ni banyak menyimpan kenangan pahit manis aku selama ni.

Anyway, raya ni alhamdulillah akhirnya buat pertama kali aku, suami dan anak-anak dapat beraya di rumah sendiri ... tahun lepas memang dah duduk sini tapi balik Kulim. So, alhamdulillah disebabkan tahun ni giliran raya di kampung aku .. which means di Bangi, jadi pagi-pagi raya nanti baru la balik kampung halamanku di Bandar Baru Bangi .. hehe kampung ke ?

Teruja betul nak sambut raya tahun ni walaupun persiapannya ala kadar .. tapi suasana menyambut raya di rumah sendiri ni sangat mengujakan .. actually belum siap kemas lagi pun nih .. malam ni aku dan suami akan bertungkus lumus mengemas .. bukan ape, siang memang confirm takleh kemas .. sebabnya kecoh dengan anak-anak lagi ..

ALAMAKKKK ... jage la plak si kecik nih .. daaa .. sambung nanti ..

Sponsor Kami