Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 18, 2014

Projek Hari Guru 2

Lagi ??? Hihi .. suke-suke jer. Tahun lepas Muadz sorang. Tahun ni Mus'ab pun ade sambutan hari guru. Yang kalutnyer, dedua skolah pagi .. Adehss !

Seb baik Muadz takyah bawa bento. Kalau tak, mmg ibu kalut aaa .. Siapkan hadiah je pun dah sampai kul 3 .. 

So ni la hasilnya ... 


Yang ni je sempat amik. Buat 16 pcs bookmark .. cukup2 utk cikgu sorang satu. Muadz 12, Mus'ab 4. Huhuhu 


Ni bento Mus'ab .. ni je sempat nak oiii .. sori la .. huhu .. ibu kalut 

Newey, kepuasan diri sbb dpt buat sendiri bento ari guru .. nugget bukan homemade la .. beli siap jer .. hihi 

May 11, 2014

Projek Hari Guru 2014

Setelah 2 tahun memeruk Big Shot ... Mane tak nye .. Beli mesin 2 minggu sebelum bersalin si Nukman .. Elok bersalin, mana lah sempat nak berkraf-kraf kan .. Nengok dari jauh je la kain-kain felt bertimbun-timbun tu .. 

Akhinya kugagah jugak, keluarkan balik gunting, gam, tweezer bagai .. Nah ! Siap dah .. 

Takyah bazir duit beli sorang satu hadiah bagai kan .. Rasenye ini pun cikgu si Muadz Mus'ab dah cukup happy kot .. Huhuhu .. 

Walau ape pun, saye sebagai ibu, sangat-sangat appreciate cikgu-cikgu anak-anak saye ni .. Mendidik mereka sampai senang bijak pandai .. Yang paling terharu, senang nak ajak solat .. Takyah suruh dah, nampak ibu ayah ready solat, diorang datang sendiri follow belakang .. Alhamdulillah.

Terima kasih cikgu-cikgu Madrasah Al-Aminiah & Pasti Al-Badri .. Semoga cikgu2 dikurnia anak soleh solehah jua .. InsyaAllah ❤

Sponsor Kami