Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 5, 2007

Arini cuti ... MC ... actually takde la sakit sangat pun tapi saje nak berehat kat umah .. lame tak rehat .. asyik pk hal orang je .. arini mama nak pk baby mama plak .. sembang ngan die, urut urut die .. mama bangun tidur tadi sembang dengan anak mama ... eh pandai pulak die nyahut kat dalam tu .. agaknye mama bangun die pun bangun kot ... sukenye mama die menendang dalam perut tu .. doktor kate as long die tendang maknenye die sihat kat dalam ..

Mama dah tau dah waktu2 anak mama aktif menendang perut mama nih ... waktu mama bangun tidur nak gi keja sampai la dalam kul 8pg camtu .. lepas mama sarapan die tidur la balik kot.. pastu sambung lagi pukul 1130 ... lapa lagi la tu ... pandai pulak diam lepas mama lunch ... pukul 3 pun die aktif jugak tapi kekadang je .. then sambung pukul 5 ptg plak .. waktu ni baby mama paling aktif skali .. sesekali penat jugak mama tekejut tekejut ... kemain aktif lagi die .. setiap 5-10 minit satu gerakan .. apela yang die buat kat dalam tu kan ...

Sebab arini cuti , mama study parenting life dari buku yg mama beli kat Bangi aritu .. Alhamdulillah banyak jugak dapat .. bace sket sket .. ekcelli Ayah yang belikan .. die suh mama bace sket sket .. punye la mahal buku tu . tapi untuk anak ayah .. sanggup die belikan jugak .. kalau tak bace mesti die bising .. hihihi ..

Okaylah ayah nak balik dah .. mama nak gi masak nie .. daaa ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami