Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Dec 30, 2011

Tahniah kerana bertukar status diri


Tahniah. Sorang lagi adikku bertukar status dari single ke married... Lepas ni mungkin lambat sikit la kot nak tunggu adik ke-5 pulak nak tukar status. Selamat diijabkabulkan 4.12.2011 aritu. 

Aduhai ... bulan Disember 2011 ni memangla bulan yang paling mencabar hidup aku sekeluarga ... dengan kandunganku yang dah mencecah 7 8 bulan nih .. keletihan maksima yang tidak dapat digambarkan dengan jadual weekend yang sangat bz sehingga tak sempat duduk rumah pun weekend .. rasa-rasanya semua pun macam tu kot. Kenduri kendara dan macam-macam aktiviti untuk mengisi masa lapang anak-anak .. 

Dah pukul 12 ni .. cik abang nak balik. Hari ni cuti masak la rasenye .. tak larat pulak nak masak .. lagipun dah boring la makan masakan sendiri. Nak rasa air tangan org lain plak .. :)

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami