Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 22, 2004

makcik kembali...

alhamdulillah ... aku kembali ... puas beryoko bersama teman-teman .. berjalan bertemu sanak-saudara dan teman-teman di utagha ... pendek kata cek pueh ati la dapat jumpe sume .. cume sedikit terkilan sebab tak berkesempatan jumpe besto frendo cek kat usm ... tapi takpe la ade rezeki nanti buleh jumpe lagi insyallah ..

dua minggu meninggalkan umah terasa jugak rindu ngan adik-adik .. tapi takpe la kejap je ... balik dari ryoko ni memang aku takde niat nak meninggalkan umah aku ni lagi sampai menjejakkan kaki ke klia nanti .. nak menghabiskan sepenuh masa dengan adik-adik kat umah nih ..

bertandang di taiping umah abang man dan kak huda .. melepaskan rindu kat asyraf .. semakin macho dan hensem budak kecik itu .. selamat aku peyex ngan itosan mengerjakan dia .. yang bestnye dia takde plak takut ngan kitorang .. pantang hulur tangan .. laju je nak ikut .. niat nak pekena kue teow char doly tepen yang sangat sedap itu terkubur sebab masa tak mengizinkan .. uwaaaa .. dan aku rase kue teow sedap itu takde kat tempat lain .. sape tau kat johor ade kue teow char tak ???? makcik ngidam nih ... :D

pastu kami bertandang umah abang mi ngan kak bibah plak .. kemain seronok lagi haziq & hafiy.. rindu gilerrr aaa kat derang duorang..sekejap je jagarico yang itosan bawak 15 kotak tinggal separuh aku rase .. yang best lagi .. anak angkat kak bibah pun ade jugak masa kitorang datang .. sape lagi kalau bukan assistant manager kilang miyao toki tu .. en.fazli ( hehehe ... ) .. kadok .. makcik tak faham aaa loghat hang skrang ... maji tak faham .. dengaq bebetui pun lom tentu leh faham .. pekattt beb cam teh tarik restoran dinas kat kelang lama tue !!! ahakss !!

aku terpaksa meminta diri pulang awal .. tak dapat nak join balik skali bersama itosan dan peyex kerana ade hal keluarga .. gomennasai .. dalam kul 12 camtu kak bibah hantar di stesen bas butterworth .. fikir aku .. kat situ biasa je .. paling teruk pun cam pudu la kot .. so aku suh semua bertolak dulu sebab derang pun ade plan nak naik bukit bendera dan macam macam lagi .. aku mmg dah janji nak tunggu besto frendo aku kat situ kejap .. so aku tak beli la tiket lagi .. tunggu punye tunggu punye tunggu tak sampai .. bas plak dah abeh .. paling cepat kul 3 ptg .. takutnye aku masa tu hanya Allah yang tahu .. pakcik pakcik yg jual tiket tu ngekor aku ke mane-mane .. sampai aku gi tepon pun dia duk belakang aku .. pastu marah marah aku tak beli tiket derang .. ape lagi nangih aa aku .. takut sangat .. syiling takde plak .. credit tepon abeh plak .. ade skupang dua aku guna bat tepon sedara yg ade tinggal kat situ mintak tolong .. dan akhirnye settle la jugak problem aku tuh .. tapi malu beb .. nangih kat stesen bas .. mueheheh takut aaa pakcik pakcik kat situ menyeramkan .. ngan bebudak mintak sedekah nye .. pengalaman menyeramkan .. len kali takmo gi stesen tu sengsorang dah .. kowakattaaa !!!

kay la .. panjang sangat plak citer .. nanti kite sambung eh .. bapak nak balik keja dah .. nak siap lunch !! bubbye ...


No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami