Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 13, 2010

Majalah Pa&Ma

Setiap bulan memang aku ternanti-nanti posmen menghantar majalah kesayanganku.. ape lagi kalau bukan Majalah Pa&Ma. Dulu memang setiap awal bulan aku sibuk pegi kedai buku nak beli Pa&Ma tetapi biasanya memang hampa. Sebab biasanya majalah ni bertahan paling lama pun 3 ke 4 hari. Lewat sikit confirm HABISSS !! Jadi aku mintak kebenaran hubby untuk langgan dan alhamdulillah setiap bulan memang tak terlepas lagi. Dah ada almari koleksi Majalah Pa&Ma kat rumah nih ..


Bulan ni menarik sikit citernye. Memandangkan kesibukan yang teramat sangat, majalah yang dah sampai ke meja ofis (ofis dalam rumah le ni .. ) lebih 2 minggu, tak aku sentuh langsung. Cadangnya bila free nak bace la .. tapi sampai ke sudah tak berkesempatan lagi nak baca .. ( sampai arini baru baca 30% je rasenye .. )

On d way ke Bukit Merah Lake Town Resort awal bulan 7 lepas, aku bawa skali la majalah nih. Dalam kereta, aku pun selak punya selak punya selak .. ( Biasanya memang aku selak habis dulu baru baca ... )

" Aikkkk, Muaaaaaaadddzzzz .... Abang, ade gambar Muadzzzz niiiii ... "


Aku tersangatlah excited bile gambar Muadz ade dalam ruangan 'MANDI MANDA'. Alahai anak ibu, kenapa lah ibu tak selak majalah ni lagi awal .. Rasenye ade la dalam 2 ke 3 bulan lepas aku hantar gambar nih .. Memang sengaja aku cuci lebih gambar Muadz ni, ade yang nak bagi pada Opah dan Maktoknya. Yang balance tu saja 'cuba jaya' hantar ke Majalah Pa&Ma ni, mane lah tahu ada rezeki anak ibu nak masuk majalah...

Alhamdulillah, masuk jugak .. yang bestnye, gambar Muadz paling besar .. ade dapat 'IKAN' lagi .. ( yang bertanda 'IKAN' dapat hadiah .. aku pun tak sure hadiah ni kena call diorang balik atau die memang hantar .. tak sempat nak call Karangkraf lagi ..

Jadilah kan, satu pengalaman indah anak ibu yang ibu dapat abadikan untuk dia .. Nanti dah besar boleh tgk balik ..Rase nak frame besar besar plak letak kat rumah .. hahaha ibu pulak yang excited terlebih .. !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami