Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 26, 2010

I-City

Saje nak bawak anak-anak jalan I-City dengan abang sepupunye, sape lagi kalau bukan Danial Arief. So, balik kerja dari NEC di Teluk Panglima Garang, ayah datang pick-up bersama mama, along dan anak-anak, terus kami gerak ke I-City. Err.. singgah rumah Idah dulu, solat Maghrib then dinner Pizza Hut .. almaklumla ade dua orang tu baru dapat gaji .. ahaks ! Ingatkan order banyak .. macam tak habis .. rupenye licinnnn .. hehe .. by the way .. to abang, tengokla gambar kami kat sana tadi.. Mus'ab tak turun tadi sebab hujan + die dah tertidur sebelum sampai I-City .. so, tunggu dalam kereta dengan atok, opah ..............

 I'm so much in LOVE with this guy ...
 Danial dan Muadz
 Happy sungguh Danial ni dapat tengok lampu ..
 Danial dan mama
 Danial dan mama lagi ...
 Ni Muadz lepas kena paksa bergambar ..
 Aksi dua beradik ...
 Jurassic Park !
 Ni ape plak ye ?
Awek cun ... ;p

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami