Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 19, 2011

Suka duka UITMPP

Baru selesai semester di UITM PP. Alhamdulillah semua dah berakhir. Rase-rase macam dah jatuh cinta plak nak jadi cikgu nih. hehe .. macam tak penah jadik cikgu je. tapi aura bebudak utara ni lain macam sket walaupun mostly duk KL. Agaknye derang pun dah terkena angin utagha kot. huhu .. 

Final projek, diorang kena buat video ala ala drama gitu. Yang bestnye, aduhai .. sangat sangat la kreatif bebudak nih. Tak tahu la software ape yang diorang guna nak tampal sana sini bubuh font cantik cantik siap ade bintang-bintang bagai .. aku expect kuar video seketul je .. siap ade lagu lagu .. mak ai .. memang omoshiroi .. sakit perut nengokkan video budak budak nih .. 

Anyway, congrats la ye sebab dah berjaya bagi sensei pecah perut nengok minasan punye hasil kerja yang cumil cumil belaka. Bab markah kreatif boleh dapat lebih. Bab grammar, aduhaiii kena cek balikk. Mana particle 'ni' mana particle 'no' main bedallllll je diorang ni yek. Takpela baru baru belajar memang cenggitu la .. subjek ape pun. Sensei pun dulu camtu jugak. Lagi teruk paa .. 

Walaupun dah abeh kelas, asal lalu depan uitm tu mesti teringat. Macam biasa patutnya malam ni ade kelas BJP253, bila dah takde kelas ni, rasa macam sunyi je la pulak. Tensyen tensyen mengadap si abang dan adik, bila ke kelas tu kurang la sikit tensyen. Walaupun kadang-kadang angin kus kus dengan student pulak datang... hehehe

Alamak, tak boleh lama-lama nih .. adik dan abang dah bising nak mandi .. 

P/s : Manela gambar yang amik hari tu yek, saya tunggu kat email tak sampai sampai pun .. 

Kepada student yang disayangi : 

がんばってください!GAMBATTE KUDASAI !

Hidup perlu diteruskan. Walau seperit mana pun you all rasa untuk menghadapi musim peperiksaan, semua orang melalui pengalaman yang sama dan dah berjuta orang berjaya melaluinya seterusnya berjaya dalam hidup. Yakin pada diri sendiri yang anda boleh buat. Bukan untuk siapa, tapi untuk diri sendiri dan yang penting, untuk ibu ayah tercinta. Berikan sesuatu kepada mereka kerana bukan mudah untuk menjadi ibu ayah. Jadi, berilah sesuatu untuk mereka agar mereka bangga punya anak macam you all semua. 

3 comments:

  1. deme jadik cekgu pulak ke?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah ade rezeki kat uitm pp ..

    ReplyDelete
  3. Domou arigato gozaimasu sensei utk semuanya..doakan kejayaan kami ye. :)

    ReplyDelete

Sponsor Kami