Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 11, 2014

Projek Hari Guru 2014

Setelah 2 tahun memeruk Big Shot ... Mane tak nye .. Beli mesin 2 minggu sebelum bersalin si Nukman .. Elok bersalin, mana lah sempat nak berkraf-kraf kan .. Nengok dari jauh je la kain-kain felt bertimbun-timbun tu .. 

Akhinya kugagah jugak, keluarkan balik gunting, gam, tweezer bagai .. Nah ! Siap dah .. 

Takyah bazir duit beli sorang satu hadiah bagai kan .. Rasenye ini pun cikgu si Muadz Mus'ab dah cukup happy kot .. Huhuhu .. 

Walau ape pun, saye sebagai ibu, sangat-sangat appreciate cikgu-cikgu anak-anak saye ni .. Mendidik mereka sampai senang bijak pandai .. Yang paling terharu, senang nak ajak solat .. Takyah suruh dah, nampak ibu ayah ready solat, diorang datang sendiri follow belakang .. Alhamdulillah.

Terima kasih cikgu-cikgu Madrasah Al-Aminiah & Pasti Al-Badri .. Semoga cikgu2 dikurnia anak soleh solehah jua .. InsyaAllah ❤

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami