Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 27, 2007

Abang oh abang ..

Sejak sebulan dua ni LDP jam mengarut-ngarut lah ... kuar pukul 7:05 pun tak sempat sampai opis kul 8:15 ... stuck kat tol sampai setengah jam .. ape citer ni wei .. memacam strategi dah kami cuba still tak berjaya .. asyik sampai giri-giri je .. aku perasan sejak die ubah kedudukan kon between Smart TAG ngan TNG tu la .. terus corak jam jadi lain macam .. eii tak pueh ati betol la ..

Tanpa pengetahuan abang, aku telah mempercepatkan semua jam kat umah termasuk jam keta dia .. hahaha... sampai skrang die tatau .. tapi aku rase strategi ni ade sket menjadi la .. sbb abang ni kalau bersiap kemain lame lagi .. so bile die tgk jam dah 7:10 ke 7:15 ke baru la glabah .. jam keta pun aku cepatkan jugak supaya die lebih alert ..

Kekadang geram jugak .. orang nak cepat .. die buat rileeekkkkk jek .. eiii memang la menguji kesabaranku wahai my dear abang ... aku harap die tatau la dan tak perasan sampai bebila bahawasanya jam jam kat umah tu aku dah cepatkan ..

" Tatau la die perasan ke tak ... Buletin Utama start 8:10 ..." ... huhu ..

1 comment:

Sponsor Kami