Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 18, 2007

Salah sape ?

Nak kate takde keja macam banyak keja, tapi arini mood keja tak berapa nak ada sebabnye dari malam tadi tak sedap badan. Nape tah, mungkin kurang selesa dengan kehadiran tetamu di rumah .. ermm sape yang tetamu sebenarnye nih .. aku ke diorang .. walaupun aku tak disuruh buat pape .. tapi aku rase kekuatan mental aku lemah menyebabkan aku kalah dengan keadaan .. finally I went to bed earlier last nite... bukan tanak layan sembang tapi for the time being i need my own time .. to refresh myself ... but actually i need him beside me .. nak buat camne .. tanggungjawab anak lelaki pada ibu lebih besar daripada isteri kan .. I realized he was trying his best ..

Sometimes Allah saje je bagi ujian ujian camni utk hamba-Nya .. kalau takde ujian cam bosan plak life nih .. cumenye mampu tak mampu je nak face .. orang lain, lain la ujian nye .. kan ? Aku harap anak yang aku kandung ni sekuat AYAH yang mampu berhadapan dengan pelbagai karenah orang sekeliling .. frankly, DIA SEORANG YANG PENYABAR ... kekadang aku pun wondering camne die boleh sabar lagi sedangkan for the normal human being dah boleh melenting bagai ... ermm mungkin tu kelebihan die kot ... tak dinafikan setiap insan dianugerahkan kelebihan mahupun kekurangan dan kekurangan tu bukanlah satu keburukan, sebab ia mungkin menjadi satu yang lebih baik jika disalur ke tempat yang betul .. kana ? Allah knows everything ..

Thanks Allah for giving HIM to me ...

2 comments:

  1. sabar yeh. mmg akan ada masalah camni ... setiap org yg dah kawin pun. tapi masing2 masalah lain2.taerareru made gamang ne =)

    ReplyDelete
  2. thanks kak naf.. taeru youni gambarimasu .. GOOD LUCK IN YOUR FUTURE LIFE ..

    ReplyDelete

Sponsor Kami