Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 7, 2009

Setahun 2 bulan !!

Lamenye aku tak menulis, sibuk sangat. Alaaa macam aku sorang je sibuk, orang lain pun sibuk keja, orang lain pun jaga anak, ape yang sibuknye ?? Ermm, muzukashii ne ....

Takpe la malas nak citer pasal sibuk sebab semua pun sibuk jugak kan .. lame tak citer pasal muadz kan. Alhamdulillah, hari ni cukup setahun 2 bulan si kecik aku tu. Last monday, aku try hantar muadz ke skool .. kejap je .. main dengan kawan-kawan, pendek kate macam playskool la.

First day dia sangat memilukan. Saat yang aku takleh lupa masa aku nak ambik die kat skool tu. Once die nampak je aku tutup pintu keta, die nangis sekuat-kuat hati siap sedu-sedan lagi .. maklumla tak pernah berpisah dengan ibu. Sayu sangat aku tengok die. Rase tak sampai hati. Aku dapat bayang sepanjang di skool dia nangis sebab biasanya kalau aku tinggal kejap ade urusan luar pun mak kate die nangis je carik ibu.. Aduhh tak sanggup rasenye nak hantar on the 2nd day.

2nd day pun sama .. menangis je mase nak hantar and nak amik. Tapi alhamdulillah 3rd day, HARINI .. nampak dah semakin ok. Tak nangis sangat dah walaupun jebikkkk jugak mase nak amik .. esok insyallah OK kot .. hopefully ..

Aku sangat excited bila flash card yang aku buat untuk muadz successful .. hehe .. flash card pertama muadz aku tampal gambar-gambar famili terdekat yang seperti atok, opah dedua belah serta semua adik beradik aku dan abang. Aku selallu tunjuk flash card tu bila that person ada dengan dia.. last few months bila aku tunjuk, die pandang that person and smile and finally semalam aku tunjuk lagi and he took the card and gave to the actual person in the card .. hwa hwa hwa .. excitednye aku..

Okla kot.. sampai sini dulu. ntah bile dapat tulis lagi pun aku tak sure. Hopefully boleh kembali aktif.. tapi nak dapat pegang pc pun bercinta..hehe.. tapi takde sape pun nak bace blog aku ni.. aku sorang je bace..

till then, minasan !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami