Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 2, 2004

MARESMART 504 SPM99

Berjaya mendapatkan gambar bebudak kelas aku kat MRSM Taiping dulu dari muammar .. bestnye .. rindu kat sume .. terutama kawan kawan pompuan aku .. eka , shima ,zima .. dan sumer sumer la .. uwaaaa .. nak balik zaman skolah .. rindu kat cikgu salmiah , cikgu abah , ustaz basiron .. pakcik pejabat .. makcik DS .. uwaaa .. uwaaa uwaaa ....


Delima D

Delima C


Teringat bebudak nakal kelas aku .. sape lagi kalo bukan bogus,loque,syamad.. ermm sape lagi ek .. sat nak ingat ... aaa ni pun same gak nih nakal nye .. dalam duk dendiam tu .. acap,afdhal,kereng .. ade tiga orang je yg skema dalam kelas aku nih aku rase .. tapi tatau la si muammar ngan ijam,yo ni bebetul skema ke ataupun nakal dalam diam .. muehehhehe .. tu bab otoko ..

Aaaa ni yg onna nih pun same gak .. ahaks .. banyak gak kerja lagha kitorang buat .. especially bile dah lepak kat wing A bawah tu .. kroni kroni wing A bawah kan .. min, farah,fida .. hehehe faham faham je la keja lagha yg kitorang dah buat .. Sebaik dila,fizah,azlina,liza dan kroni kroni wing atas tak join .. hehhehe .. kalo tak .. agaknye pecah asrama Kenanga tu dulu .. hehehehe nama pun kenanga ..klasik giler aaa ..

Gambar Delima C banyak gak .. ni gambar Delima C lagi.. yang peliknye awat aku takde dalam gambar tu ? aku gi mane aaa ? tak join ke ? ke aku gi dating ? muahhaha nak dating la plak .. isk tapi tak ingat sungguh mane aku pi .. isk tak pueh ati tui .. mane aku gi masa nih aaa ??? Gambar ni pun takde aku .. isk !!! peliknye .. ke aku gi lepak bilik bapak aku aa ??

Hehehhe ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami