Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 12, 2007

Sakit kepala betul arini .. nape ?? Kena pasang balik printer yang dah aku relai relai kan tu .. semalam puas aku bukak satu satu .. reverse process .. arini the whole day kena siapkan pasang balik .. adoiiii sakit kepala fikir ..

Nak kata technically power tak jugak sbb aku bukan mechanical backgroud, jadinye bile tgk drawing tu berpinar jugakla anak mata nih .. memang kena get familiar with parts name, assembly name sume tu la .. kalau tak ... payah betul nak faham work instruction tu ..

Life ? Ermm cam biasa .. balik umah paling cepat pun pukul 8 baru sampai .. nak masak lagi, nak membasuh lagi .. nak mengemas lagi .. pendek kate memang balik tu sambung kerja lagi kul 10 terus pengsan .. ngan abang skali pengsan .. letih bangatttt weih ... esok bangun gi keja lagi .. sampai bile la life aku nak camni .. tapi abang slalu pesan ..

Kite dah masuk fasa kehidupan yg baru .. dulu semua org buat utk kite .. but now we have to manage ourselves .. sacrify .. doing everything for the sake of Allah .. semua boleh jadi ikhlas .. Insyallah .. kekadang tu rase nak mengamuk jugak .. badan letih nak kena buat itu ini .. dulu balik keja bleh terus tidur tapi skrang .. nak buat keja/ hobby sendiri pun kena tangguh sbb nak urus rumahtangga ..

Tapi itulah fasa perubahan yang perlu dihadapi oleh setiap wanita dan sebab tu la org kate persediaan sebelum kahwin sangat penting supaya tak terkejut dengan segala dugaan yang datang ..

Aku harap aku dapat melaluinya dengan sabar tabah dan yang penting IKHLAS ..

1 comment:

  1. Anonymous6:32 PM

    Hello!

    Nice site, keep up the good work .

    http://buy-phentermine.hem.nu BUY PHENTERMINE
    BUY PHENTERMINE
    http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine
    http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online
    http://buy-phentermine.hem.nu order phentermine
    http://buy-phentermine.hem.nu cheap phentermine
    http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine online
    http://buy-phentermine.hem.nu phentermine diet pill
    http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online pharmacy
    http://buy-phentermine.hem.nu phentermine prescription
    http://buy-phentermine.hem.nu what is phentermine
    http://buy-phentermine.hem.nu free phentermine

    ReplyDelete

Sponsor Kami