Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 25, 2007

Saikin aku sempat sampai opis awal .. awal pun tak berape awal la dalam 7:50 gurai ... opis masuk 8:15 .. hehe kire ok la .. lepas berdiskusi dengan abang ..

" abang , rasenye kite kena kuar paling lewat pun kul 7:00 la bang .. aritu cuti skolah 7:20 pun sempat sampai lagi .. skrang memang tak bleh la ... ape pendapat abang ? "

" Ermm takpe la .. esok kuar awal la .. "

Hikhik .. yeyyyy akhirnya berjaya jugak aku pujuk abang kuar awal .. abang takde punch card sebab tu die rilek je .. gerak gak pepagi kekadang tu ..

Tapi bile kuar awal .. aku la plak tunggang langgang kena wake-up awal lagi siapkan sarapan sume .. hehe takpe la yang penting bleh kuar awal dan sempat sampai opis .. cuti dah berlambak lambak nih .. cuti kawen aritu je dah cukup mengurangkan prestasi aku kat sini .. kalau lambat abeh la ..

Yang pasti .. aku eppy .. bos takde arini .. bleh buat keja rilek sket .. susah gak kerja ngan bos ni .. kite taktau ape yg bermain dalam fikiran die .. die nak suh kite buat ke .. die nak buat sendiri ke .. pun tatau .. ke die nak suruh kite balajar sendiri ke .. aduihhh bleh pening aa keja ngan bos jepun nih .. however, he is a nice guy la .. kalau ditanya sebijik sebijik die ajar sampai faham .. aku bersyukur sangat dapat keja sini .. I'm HAPPY here .. hopefully boleh kerja lama dan berkhidmat dengan company nih .. Insyallah ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami