Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 31, 2007

Lamenye rase tak menulis kat blog nih .. sibuk sket lately .. banyak model baru nak kena tgk .. lagi plak satu satunye my colleague dah berangkat ke nihon last week ... lagi la kelam kabut dibuatnye .. tapi aku buat sekadar termampu je .. slow slow .. mane mane tak larat aku hold dulu .. memang tak sempat nak kijan semua ..

Lagi dua tiga insyallah kalau takde aral melintang, selamat lah aku dan dua tiga orang lagi member sato ni dengan rasminye menjadi warga sato .. kalau tak berjaya jugak .. aku rase aku kot orang pertama angkat kaki ... kalau ikut ati memang tak larat sangat dah rasenye jadi jurutera nih .. nak jadi juru rumahtangga plak .. jaga suami .. dapat jugak pahala .. lagi besar pahala .. tapi tu la hidup kat kl nih nak harapkan gaji abang ... cukup tu cukup .. cume takde la nak bermewah sangat ... tapi sekrang pun takde la idup mewah mane .. cume kalau terasa nak makan SUSHI KING sebulan skali mampu lagi la .. kalau aku benti .. ermmm mampu kana .. baik simpan duit tu buat anak anak .. kan ...

Aiii ntah la .. tuah manusia ni tak nampak .. ade rezeki alhamdulillah .. cume yang pasti rezeki ade di mana mana .. kena pandai cari .. nak bisnes tak pandai plak aku nih .. nanti lah insyallah dah stable sket bleh la setup bisnes .. idea dah ade .. modal je blom ade .. hehehe .. nak tunggu ade cukup payah la sket .. takpela cube mane mampu kan ..

Ape la yang aku melalut nih .. kay lah nak tido sat .. ngantuksss betul ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami