Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 27, 2004

Shiawaseinye arini

Yeyyy !! Repot dah antar tadi .. lega rase .. cam nak nangis je kena puji ngan Midorikawa Sensei .. senyum sampai telinga .. hehehe bukan slalu dapat pujian .. harap Hara Sensei .. ermmm ampeh je .. itu tak kena ini tak kena .. abeh kisojikken pun tak lepas lagi ..

Betapa shiawasenye arini sampai terasa nak melayan sebijik movie.. hehehe tgk "Sweet November" ... memang sweet citer tu .. tapi aku still tak faham apesal dia nak jadikan laki tu November dia ... apesal dia pilih mamat tu ? apesal bukan mamat lain ? tau la mamat tu ensem .. apesal dia kate dia nak tolong mamat tu ? ke dia nak tolong diri dia ??? uwaaa tak faham .. setsumei shitekure yo !!! ke aku nye eigo yang barai ???

Esok nak gi Tokyo dah .. tak sabar nak jumpe adik tersayang ... malam ni ingat nak masakkan ape ape bawak bekal kat dia .. bukan takleh masak kat bilik dia .. tapi besa la .. bilik bujang itu takde ni takde .. payah aku nak buat keja ... baik masak sesiap bawak ke dia .. senang citer .. nak masak ape ek ???

Ingat nak order kat jaja keki .. tapi sian plak dia tu balik skolah pepenat . cancel je la .. hehehe .. aku ni payah betul bab kuih menguih nih .. sokmo tesasar .. buat kek pandan jadi bengkang ... buat kek coklat jadi dodol .. maleh aaa nak buat ... arap jaja ngan kak fuza buat baru leh makan kek .. uwaaaa keki tabetai na ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami