Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 24, 2005

I'M BACK ...

yeah bebeh .. i'm back .. berehat seketika dari menulis blog aritu ... memandangkan teman-teman bising apesal blog aku tak bleh nak access .. dan telah dipaksa untuk dibuka semula .. maka aku pun bukak le balik ..untuk menconteng semula life aku di bumi sakura nie ...

yang pasti ... aku bukan la seorang sasterawati negara , mahupun penulis lirik ataupun novel dan aku juga bukan lah seorang penulis buku teks skolah rendah ... aku hanyalah seorang penconteng blog yang tulus terhadap hati , akal dan perasaan diriku sendiri ...

skin aku kali ni lebih bercorak techno-realiti .. disebabkan aku giler hp ( samada handphone mahupun homepage ) ... jadi aku telah terjumpe satu-satunye skin yg bertemakan techno-realiti ni .. hehehe ...

ape la yg aku ngarut nie ..

kepada semua yang sedang menduduki exam kimatsu nie ... gambatte kudasai aku ucapkan ... banyakkan berdoa minta pertolongan Allah ... minta Allah terangkan minda , lembutkan hati ... supaya senang ilmu kuar masuk ... hehehe ... kurangkan 'LEPAK'ing tambahkan 'IBADAT'ing semoga Allah berkati setiap ilmu yang masuk ke dalam hati ..

aku dah abeh exam untuk abad ini .. mueheheh .. semoga aku dan semua sahabat yang bakal grad tahun depan selamat grad tanpa sebarang masalah ... doa doakan eh ... yorochiku !

2 comments:

  1. wah akak dah idupkan balik la belook die..bagus bagus..kalo x clik je kat blog org tuh kosong je hehe...kay la kak keep on writing yer(^_^)

    ReplyDelete
  2. hihihi ... ganbatte kakimasu ... jom jom menulis ...

    ReplyDelete

Sponsor Kami