Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 11, 2005

aduihhh .. kelam lagi ...

sho ga nai naaa ... saje je on da way gi atm tadi singgah kejibang ... nengok kot kot ade baito menarik ... dan tetiba mata terpandang baito yg agak best .. baito kemas kemas hotel ... mueheheh ... ingatkan die kasik la baito jadi cleaner ke keja dapur ke .. agak best la sebab mesti die tak kisah pakai tudung nye ... tapi nampak sangat kelam ... heheh nak wat camne ... kite duk kat tempat orang nie ... walaupun die tak cakap direct tadi ... tapi aku yakin takkan berjaya nye ... sebab die kate ade uniform .. kena antar makanan kat customer and what so ever .. kena pakai kimono mitai na seifuku .. of cos tak bleh pakai tudung nye .. kena wat sanggul sanggul tu .. aduihhh ... nggak mengapalah jika begitu ...

alaaa banyak lagi baito lain bleh try ... tak dapat satu bleh try lagi kan ... heheh gambarimasu wa .. try carik yang lain plak .. keja kat supermarket ke .. susun susun sayur ke .. hehehe alaaa bukannye sebab duit sangat pun ... saje je nak carik pengalaman .. nak rase life sebagai sorang shakai jin ... camne nak berdepan dengan customer dan pelbagai peringkat umur manusia ... setakat keja shinbun ni macam macam orang dah jumpe .. dengan pelbagai ragam .. mase ni lah nanti akan menguji daya kekebalan kita sebagai manusia biasa ... dan di sini jugak la menguji communication skill yang dipelajari di sekolah ....

biler di fikir fikir kan balik .. menarik la alam ni .. semua kejadian Allah dah tetapkan peraturannye .. tinggalnye kite untuk mengikut atau melawan arahan Nya ... as long jalan yang diikut tu jalan yang betul takde simpang siurnye .. insyallah .. berkat Allah sentiasa bersama kita ... kan ? tatau la .. aku rase camtu ... yang penting pergantungan kita hanya pada Allah SWT .. dan segala suruhanNya kita lakukan sebaik mungkin dan larangannya kite jauhi sebaik mungkin ..

isk ... rase nal call baito Jusco la plak .. nampak iklan baito wat sushi tgh kosong ... ahaks !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami