Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 11, 2005

Happy Belated Mother's Day

what a big suprise ... alhamdulillah .. i got an email from one of the company that i really hope to work there .. it was just to inform me to attend for an interview .. further information will be writen in the next email ... alhamdulillah ... walaupun tak confident bleh lepas this interview .. i'll try my best ... yang tak best nye .. kena ponteng baito lagi ... adehsss .. rugi 5000 yen ( RM150 ) lebey kurang ... walaupun sehari ponteng , penalty 5000 ... sakit beb !!! bijak betul kaisha shinbun ni .. penalty sket nye besar .. nak bagi pekerja die tak sesenang ponteng ... tapi bukan sengaja aku nak ponteng !! uwaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

i guess i'm not late yet to wish a ' happy mother's day ' to all mothers in the world .. especially to my one and only 'MAK' ( although i know she never read my blog ) and also all my sedara mara yang dah jadi mak .. and also to my friends whose already being a mother especially to all x-senpaitachi and my kakak here in oita yang baru baru jadi mak ( hihihi .. congrate to kak lina and kak ima ... ) ...

buat mak ... terima kasih kerana melahirkan kami adik-beradik ... segala jasa dan pengorbanan mak tak mampu kami balas ... melainkan doa kami semoga mak sentiasa di dalam rahmat Allah SWT ... memang selalu tak terucap ucapan " I LOVE YOU " untuk mak ... tapi sesungguhnya hanya Allah yang tahu betapa diri kami ini menyayangi mak ... sayang sangat kat mak ... terima kasih mak ...

p/s : melihat betapa susahnye teman-teman yg pregnant and birth baby diorang ... baru nampak peritnya seorang mak nak melahirkan seorang anak ... camne la sanggup nye sorang anak bleh derhaka kat mak sendiri .. ?

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami