Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 19, 2006

Apesal aku rase ngantuk tahap gaban nih ?? Nak kate letih keja tak jugak. Tido malam awal dah .. kul 10 dah lelap rasenye .. Cume masalah yg aku hadapi ialah " wake-up every one hour " .. every night .. Sape tahu apa masalah saya ??

Kalau sakit camni nak kena jumpe doktor ape ? doktor pakar sakit puan ke ? doktor mata ke ? doktor sakit jiwa ke ? Betul ke normaly people doesn’t wake-up regularly during night sleep ?

Since I faced this problem kat Jepun dulu lagi.. I thought because of the pillow or bed didn’t match with my head or body .. so balik mesia everything should be OK .. Gyaku ni , I feel more uncomfortable, headache, sleepy .. everyday of my life … ermm .. am I amsomnia ??

Is it normal when you feel sleepy at your seat during working hour ? Some friends say it’s normal .. but some people say .. if it happened everyday .. of cozz it is abnormal .. what do you think huh ? erghh help me .. !!

Ke sebab belum biase dengan cuaca Malaysia yang panas lembab nih ? Tambah skrang musim hujan .. asal petang je hujan .. lebat lagi dengan guruh kilat ribut petir .. since balik last month batuk tak benti benti sampai SV aku pening pala tgk aku batuk teruk sangat .. ( maybe sebab habuk kot .. )

Sesiapa yang tahu camne care nak settle masalah aku nih harap dapat membantu .. dah tak larat rasenye nak menanggung ngantuk di ofis .. sampai migrain kekadang .. and sape tahu nape aku slalu terjaga malam also please tell me what should I do selain makan ubat tido .. kay ..

Sekian saje ngomelan saye untuk hari ini ..

P/S : to jaja .. gambo ofis blom bleh amik la .. keadaan tidak membenarkan lagi .. SV garang bangat !!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami