Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 14, 2006

Kalau dulu sukati nak bangun kul bape .. rase rase malas tanak gi skolah bleh rilek rilek kat umah .. rase rase rajin nak duk lab bleh duk rilek tapi skrang waktu bangun pagi aku adalah 6:15am dan bersiap-siap untuk ke pejabat ... it's totally different from my life before .. erghhh ..

But then this new life give me more experience and some preparation for the next step of my life ... what ?? ermm nanti la .. hehehe even though letih balik umah nak kena basuh baju , gosok baju , masak and everything keja umah yg anak dara kena buat .. it's fun .. then i know how tough women would be ... blom beranak pinak lagi .. bleh kurus aku .. ahaks !!

Skrang tgh rehat Jumaat .. ini je la mase yg ade untuk aku memain pc office ni .. kalau tak jangan harap la .. my supervisor always looking at me since i'm still in training for two months .. ikut je la ape die cakap .. nanti dah comfirm sukati la nak wat ape .. heheh

Alamak .. my officemates sume dah balik la ... rajin nye derang balik awal .. i need to pen off nih .. rindu everybody .. and especially my student life .. bye

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami