Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Dec 7, 2007

1 month old of my love, Muadz

Alhamdulillah hari ni genap sebulan Muhammad Muadz. Banyak jugak perubahan pada diri Muadz especially air muka ... Kalau tengok gambar daily Muadz memang nampak beza dari hari ke hari .. Kejap nampak iras ibu, kejap nampak iras ayah, iras atok dan embah pun ade jugak .. Rambut dah makin panjang, serabut pun ade .. bile tah nak cukur rambut anak ibu tu .. Insyallah ingat raya nih ke, nak cukur rambut die ..

Sekarang ni tidur malam dah tak berapa ganggu ibu .. alhamdulillah .. awal awal dulu 3 4 jam jugak ibu terpaksa tunggu dan layan karenah die .. skrang ni dah pandai tidur sendiri .. yang bestnye si kecik ni nak tidur mengiring .. kalau melentang .. kejap kejap jaga .. so ibu nak senang .. ngiring kan die .. after few hours tuka ngiring ke arah satu lagi .. bukan ape .. orang tua tua kate takut telinga kemek la, rambut tumbuh tak sekata la .. macam macam .. ibu ikut je mane yang elok utk ibu dan anak ibu ..

Muadz dah kenal orang .. and dah faham kalau ibu marah die merengek .. huhu padan muka .. ye la .. jeritnye kemain kuat .. ingatkan kena gigit semut ke ape .. rupenye takde ape pun .. saje nak org dukung .. kat sini plak ramai baby sitter .. pantang si kecik tu hwekk sket je banyak la tangan yang nak dukung .. so bile ibu sorang2 banyak keja nak buat .. memang la ibu tak layan die .. mula la meraung .. nyaring plak tu suara .. saba je la .. tapi kalau dapat dukung especially dengan embah .. kemain syok lagi nak sembang .. embah plak "ngomong jowo" .. buat buat paham je la ye Muadz .. hehe

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami