Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 27, 2008


My First Day Being a full-time MOMMY ... :)

Insyallah esok, Isnin 28/04/08 hari pertama aku berkhidmat sepenuh masa untuk anak dan suami tercinta ... maksudnya ... satu kerjaya yang tak pernah terbayang dek pemikiran aku sebelum ni .. even sekarang pun aku still masih belum bebetul percaya keputusan yang dah aku buat nih ..

Antara yang menyokong mengatakan :-

1. Bagus, inilah pengorbanan yang susah orang nak buat .. tapi ramai yang nak buat ...

2. Insyallah ade la rezeki dari Allah kalau bukan dengan gaji RM2k sebulan pun mungkin dengan menda lain ...

3. Sebenarnye ramai lelaki yang nak wife mereka being like this, tapi banyak faktor yang perlu difikirkan ...

dan antara yang tak berape nak sokong mengatakan :-

1. Susah sangat ke nak anta anak ko gi nursery ...??

2. Penat je belajar tinggi-tinggi ....

3. Susah sangat ke orang nak jaga anak ko ... ?

Ermmm takpe la .. aku tak kisah ape orang nak kate sebab aku ade alasan tersendiri yang dah dibincang bersama keluarga especially suami tersayang yang bakal mengemudi bahtera rumahtangga kami .. aku harap keputusan aku untuk meluangkan masa untuk suami dan anak buat sementara waktu ni mungkin yang terbaik da termampu aku lakukan demi kasih sayang aku buat mereka ...

Tapi ... dalam pada itu aku juga tawakal pada Allah SWT .. semoga Allah permudahkan hidup kami sekeluarga .. harapan aku semoga aku dapat berkhidmat yang terbaik buat abang dan Muhammad Muadz, insyallah ...

Thanks lot to those yang setiasa menyokong dan menasihati aku sepanjang aku di sana ... miss you guys !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami