Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 9, 2010

Pics of Us

Lame betul tak menulis. Sibuk sangat dengan karenah anak-anak. Kekadang sampai tak sempat makan minum sedar-sedar dah malam. Aduih, agaknya sebab tu la ramai kaum wanita yang suka bekerja dari jaga anak-anak di rumah. Letihnya 24 jam. Siang malam tak tidur. Semoga Allah SWT memberi barakah dalam keluargaku ini. 

These are few pics of us dalam tempoh lebih kurang sebulan aku tak update blog nih .. 
Sharing is caring .. :) ...nak sharing ngan sape tah .. ahaks !

 Upacara Pijak Tanah Muhammad Mus'ab
26 / 06 2010
Camne bleh tersame ni ibu ?
Ibu dengan Mus'ab di Sekinchan Ikan Bakar ...
yummy memang best !
Ni lah die restorannya, lokasinya di Setiawangsa.
Jauh dan MAHAL bangat tapi puas ati.
Amboi senyum melebarnye anak ibu ni...
 Nak senyum ke tak tu sayang ?

Oklah nanti baru citer ... baby dah nguit nguit tu tanda nak 'ngempeng' .. huhu .. nite !


No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami