Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Aug 28, 2012

FEB 23, 2004

Macam tak percaya dah nak masuk 9 tahun umur blog ibu nih .. dari zaman ibu anak dara, bercinta dengan ayah sampailah dah anak 3. Kesemuanya tercatit dalam sebuah blog yang ibu namakan nosaka-ila. Ape nosaka ila tu ??? heheh .. kepada yang tahu nama sebenar ibu, nosaka tu nama ibu la tu .. hikhik ..

heheh ... ni la first post ibu dalam blog ni bertarikh 23 / 2 / 2004 .. dekat ngan tarikh birthday Nukman .. masa ibu tulis 1st entry tu mana la ibu nak tau anak ibu yang ke-3 bakal lahir tarikh dedekat tu kan ... subhanallah :)



No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami