Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 22, 2005

arigatou sensei ...

tukk .. tukk .. tukk .. ( bunyi ketukan pintu nak masuk bilik shibata sensei )

sensei : haaaikk.. kitaaa .. mattetayo

aku : errkk .. sumimasen.

sensei : yoku dekiteta ne.

aku : eehh .. hontoudesuka ?

sensei : soudayo .. mae yori daibu agatta yo .. kanari bengkyoshita ?

aku : emm .. soudesune .. goukaku shinaito 4 nensei ni agarenai kamo ..

sensei : souka .. mata tsugi mo gambatte na .. :)


adehsss .. rase nak menangis tgk result exam semalam ... walaupun takde la power sangat ... tapi bersepadan la dengan usaha aku study last minute tu ... datte tak faham aaa C language ni .. susah .. mase study pun rase rimas satu badan sebab duk pk bile la aku nak bleh faham 100% program yg sensei ajar nih .. dah ler tak tido .. risau nye pasal .. alhamdulillah dapat jugak lepas dengan result yang ' ermm boleh la.. ' banding result exam lepas .. nak tau bape ? aku pun malu nak habaq .. aku kasik hint je la .. result nye 1 digit per seratuss .. bayangkan .. malunye !!! seb baik sensei mail kate result teruk .. die risau .. tu yg aku pi belajo ngan die tu .. kalo tak tatau la ape jadi .. sayang ah shibata sensei .. awat laaaaa die nak kena pi kanada plak .. baru nak sayang sorang sensei tingkat 4 nie .. hehhee yg lain still ampeh seperti biasa ..

dan arini aku pun meng'qada' tidur aku semalam ............

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami