Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 3, 2005

nosaka-ila kembali lagi

alhamdulillah .. syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah dan kurnianya .. WG2004 bertemakan 'Generasi Rabbani Pilar Kebangkitan Islam' telah pun berakhir .. pelbagai rasa wujud dalam hati ni .. rasa gembira dapat bertemu sahabat-sahabat dalam suasana penuh rahmat ... rasa sedih yang teramat sangat kerana terpaksa berpisah semula dengan teman-teman tersayang .. termenangis plak kat eki aritu bile semua pulang dalam masa serentak .. tetiba semua ilang dari pandangan mata .. ntah bila berpeluang jumpa lagi .. harap sangat dapat jumpe semua dalam program akan datang ... rindu di hati ini hanya Allah yang tahu ...

rentetan perjalanan WG2004 akan aku coretkan di sini serba sket untuk tatapan teman-teman semua .. bermula dari tarikh 26.12.2004 , aku , liza, yaya ngan amy bertolak dari oita eki ke sumiyoshihama dengan bas.. mase tu rase tak sabar nak jumpe kawan-kawan .. tapi rase kincho jugak .. kalau shippai program kali ni camne la .. risau sangat ... alhamdulillah support daripada kawan-kawan banyak membantu aku kuat untuk teruskan usaha .. yang paling best .. adik tersayang pun join jugak program kali nih .. tak sangka waza waza nuar datang dari tokyo untuk join program .. sempat aku wat lauk kegemaran die .. 'daging dinding' ntah elok lagi ke tak dia makan tu ... kalo tak elok gomen ne ..

sepanjang program mungkin agak kelam kabut dari segi pengurusan masa .. muhasabah untuk program kali ni .. jadual solat kena pastikan bebetul kalo tak sume lari .. ermmm ... takpe la .. aku rase syukur sangat program kali ni berjalan lancar ... tak tahu la pandangan teman teman lain .. tapi aku rase best sangat sebab sahabat-sahabat yang datang semakin ramai berbanding program sebelum nih .. aku harap semua yg hadir kali ni akan datang lagi untuk next program ..
nak jumpe lagi .. rindu .. yang bestnye ade sahabat dari korea pun sanggup datang ke program kali ni untuk same-same menuntut ilmu dan bersama teman-teman di jepun ... thanks min & syifa' .. len kali bleh datang lagi .. next time bleh ipij buat kat korea plak .. iii naaaa ..

program kali nih ade lagu tema .. 'semarak perjuangan' .. lagu yang kengkawan tgh dengar nih .. aaaa ni la lagu tema program kali nih ... best .. menaikkan semangat .. everytime dengar lagu ni mesti teringat wg2004 nih .. best best .. pehtu ade senamrobik lagi .. bukan ape .. tanak kasik ngantuk .. tapi tak ngantuk pun .. ustaz pun best .. klako .. ustaz bawak zaujah .. ngan baby .. comellll baby .. asma' .. cam babydoll la asma' .. nanti balik mesia nak jumpe asma' lagi .. dah la baik .. diammmm je takde nangis nangis .. iii naaa .. rase nak baby plak .. ahaks !!

kebetulan mase program berlaku perkara yang tak disangka .. 'tsunami' di sumatera beberapa negara lain termasuk malaysia sehingga mencecah puluhan ribu yang mati .. mungkin ini sedikit sebanyak memberi kesedaran kepada semua untuk kembali kepada yang Maha Agung .. dan program kali ni jugak banyak memberi kesan kepada aku sendiri untuk terus bersama-sama teman-teman seperjuangan ... kiamat kian hampir .. tanda-tanda besar semaking banyak datang .. ntah bile matahari nak terbit di barat .. mase tu taubat dah tak diterima lagi ...

Ya Allah .. terima lah taubatku .. ampunkan dosa kami .. selamatkanlah kami umat islam di seluruh dunia dari fitnah orang kafir .. kau tunjukkan lah kebenaran kepada mereka yang sering mempermainkan hukumMu ya Allah .. dan Kau tunjukkan lah kami jalan yang benar , jalan yang lurus , jalan yang Kau redhai ..

Amin ..

gambar-gambar lain untuk ditatapi bersama ...

nosaka-ila , sas, rosa, azian
persembahan dr kump.rabiatul adawiyah

Semoga kita bertemu lagi ...





No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami