Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 31, 2008

Bangun pagi goshok gigi
Cuci muka pakai baju
Minum shushu pegi skolah
Muadz sayang ibu ayah ...

Ni la lagu Muadz yang ibu slalu dendangkan masa mandi .. muadz memang suka sangat mandi.. and die dah tahu waktu mandi die .. kalau tak dilayan confirm mengamuk .. time berendam kemain suke sangat la anak ibu nih .. sambil perati itik-itik 3 ekor yang ayah beli kat Manjaku Baby, Bangi tu .. nak main tak reti lagi ..

Lately muadz semakin bijak .. kalau ibu ade kat rumah mesti nak menempel je .. ibu pun tak faham .. kekadang macam tak caya betul ke muadz kenal ibu die .. sebab kalau nampak ibu mesti nak nangis bukan nye ape .. sebab bile nampak ibu atau dengar suara ibu otomatik die rase perut kosong kot .. aduihhh .. susah la ibu camni sayang ...

Bile ibu nak layan ayah nih .. asyik kena layan muadz jek .. hikhik .. malam tadi muadz tidur sangat lena tanpa sebarang bunyi-bunyian .. sampai ibu kejut pun tak sedar .. letih sangat kot sbb kate tokngah muadz, die tak tidur sangat siang .. rindu ibu ngan ayah kot ..

Keja kat sini pun semakin exciting .. Ive started designing .. setelah setahun menanti peluang akhirnya bos bagi jugak .. aaaaaaa baru la semangat nak datang opis .. ermm nak benti tanak nak benti tanakkk ... tataaaaaaaaaaaauuuuuu ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami