Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 7, 2008

Ibu Rindu Muadz ...
Harini genap umur Muadz sayang 2 bulan. Cepat betul masa berlalu. Dan harini jugak merupakan hari pertama aku memulakan semula kerjaya aku kat opis nih .. aduhhh .. beratnye hati nak tinggalkan muadz dengan tokngah .. bukan sebab tak caye tapi dah 2 bulan melekat dengan aku .. mandi, salin lampin, minum semua dengan ibu.. tiba-tiba nak kena lepas tanggungjawab ni kat orang lain .. Muadz dah kenal orang.. kalau ibu ade mesti tanak dengan orang lain. Ade chemistry agaknye .. heheh .. tapi kalau ibu takde, gi kedai ke .. pandai plak die diam tak meragam .. kalau ibu ade asyik nak melekat je .. pandai betul budak budak ni kan .. kekadang rase cam fushigi plak dengan sense yang ade kat bebudak kecik nih .. Semalam pegi check kat Dr. Nik Az-Zahrah.. tanyekan masalah digestion muadz.. alhamdulillaj dr kate takde masalah. setengah baby memang habit die lambat buang air .. dua tiga hari baru buang banyak skali .. tapi skali buang tu .. ermmmphhh masyallah la bau nye .. dah bape kali aku kena time salin lampin die .. dr. bagi muadz susu nofalac sesuai untuk bebudak yg ade maslaah penghadaman .. hopefully muadz mula kerap buang air .. sebab sebelum ni guna anmum susah sket nak buang air .. tak tahu la content susu tu atau cara ibu bancuh susu tak betul .. Seronoknye dah ade anak .. tak sabar nak balik rumah main dengan die walaupun die tak pandai main ape ape pun lagi .. syiokk sendiri je .. Balik opis nak peluk cium anak ibu puas puas .. muahhh .. rindunyeeeeeeeeeeeeeeee ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami