Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 10, 2013

Ada gaya jugak si Muadz nih

Tengok gaya renang si Muadz ni, okla jugak not bad dpd ibu langsung tak pandai renang .. 

Seminggu sekali ke 2 kali mmg kami satu famili akan ke Swimming Pool Seberang Jaya tu .. Kolam nya saya bagi 9/10 bintang .. memang best .. Rasanya kalau belah belah sini dah kira best mcm kat Putrajaya .. yang lagi best, kolam budak kat ni punya la besar. Orang pun tak ramai. Memang puas lah kami anak beranak berendam dalam tu. 

Nukman tanpa pelampung pun boleh pusing kolam rilek je xmo pegang2. Nak tengok luas tak luas .. ni aa .. ni baru kolam dewasa. Ada 2 lagi kolam sebesat ni jugak kat tepi saya duk berdiri amik gambar tu. Bayangkan ... 

Tiket murah je :-

Adult : RM3
Kids : RM1.50

Masuklah lama mana nk masuk. Ari jumaat tutup. tghari sampai kul 4 tutup. 




No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami