Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sep 8, 2013

Oh My English !

Hari ni separuh hari setelkan kelas English Muadz & Musa'b di Perda. First time jumpa teacher Norma. Alhamdulillah die sangat baik dan reliable untuk jadi cikgu anak-anak saya. Memandangkan Mus'ab belum khatam Bacalah Anakku, it is advisable that he starts with Bacalah Anakku first, then baru start Read Easy. So, keputusannya Muadz with Read Easy, while Mus'ab dengan Bacalag Anakku. Tak kisah la mana-mana pun as long masa anak-anak ibu tak terbuang gitu aje .. Penuh dengan aktiviti yang diorang minat. Nak komen ape ape, nanti saya citer kenapa saya padatkan aktiviti diorang .. sekarang tak berapa nak sempat sebab dah lewat malam nih .. menaip pun mata nak terkatup dah .. hehe 





Ni la hero kesayangan ibu .. Muadz, Mus'ab dan Nukman .. tengok pun tau betapa strugglenya ibu ayah dengan mereka mereka nih .. semoga anak soleh ya ! :) 

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami