Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Mar 17, 2011

1st Top Model 2011

Lame betul tak update pasal si Muadz ni. Lately Muadz rajin betul menyakat adik. Ish, aku pun naik pening la macam mana nak settelkan budak berdua ni. Memang macam tu ke ibu-ibu sekalian ? Ni la latest pics Muadz yang ntah kenapa aritu die punggah baju baju bersih yang belum sempat nak lipat, try pakai selai selai .. adoiii pueh la ibu nak mengemas semula .. Takpela .. nanti ibu kemas balik  .. janji jadi anak soleh besar nanti ye sayang .. jaga adik baik-baik .. 

* Gambar adik agak kurang sebab pantang ibu bukak kamera, die pun sibuk nak ambik gambar .. Muadz pantang ibu bukak kamera, sibuk nak posing .. (*mode: suke)








Amcam ? Ade syarikat pengiklanan mane mane yang berminat ? .. huhu

 Ahad lepas, majlis 'menyuam rumah' aka 'house warming' rumah baru Abg Man + Kak Huda di Taiping. Jumpa Kak Bibah skali.

Update :

Kak Bibah + Abg Mi = Haziq + Hafiy + Yumi + Alisya
Kak Huda + Abg Man = Asyraf + Aisyah + Atiqah

dan saya ...

Kamilah + Fakhri = Muadz + Mus'ab

Makin berkembang dan terus berkembang nampaknya .. Alhamdulillah moga-moga semua zuriat kami menjadi anak soleh, insyallah.





No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami