Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Mar 14, 2004

Bola oh Bola !!

Tetiba terhamatteru ngan bola la plak .. tengok Bahrain lawan Nippon 1-0 tadi .. sian nippon first time kalah pusingan kelayakan peringkat akhir untuk ke Olimpik..Nippon ni power jugak sakka .. tapinye main majime gilerr .. skali kena ngan pak arab UAE aritu gelabah gak .. nasib baik menang .. tapi aritu nippon lawan Malaysia .. kalah teruk Malaysia baper ek .. ermm 4-0 kalau tak silap aku .. agaknye pemain-pemain Malaysia time tu terkejut sampai sini time fuyu .. sejukkk gedi .. berat nak lari kot banyak lapis sangat baju kena pakai .. hehehhe

Nippon ni kalau bab semangat kenegaraan memang kuat .. masalahnye kalau ye pun Hirayama tu dikatekan power .. takyah la sampai setiap minit kena sebut nama Hirayama empat lima kali .. sket sket Hirayama.. sket sket Hirayama .. alahaiiii .. pastu yang gol kan si Takamatsu ngan Tanaka pun dia bleh interview Hirayama .. poyo betui .. pastu highlight yang Hirayama main .. betui tak ape aku cakap ..
isk isk Nippon Nippon .. !!! .. tu belum Nakata ke Beckam ke main lagi .. kalau Beckam yang masuk padang ... kalau team lawan yang menang pun ..surat khabar page depan mesti muka Beckam .. Tapi aku respect aa cara Nippon main .. memang mantap .. dari segi disiplin dan kelicinan derang main .. cume nye aku rimas ngan pengulas dia je aaa .. hehehhe betsu nih takde kaitan ngan aku pun ... ok la kengkawan .. ngantuk dah .. penat layan 2 game berturut-turut arini .. ni sume gara gara takde menda nak buat kat bilik aaa nih .. ok aaa babai .. oyasumi

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami