Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Mar 30, 2011

Aktiviti Hujung Minggu

Setelah bertahun tak dapat berkumpul kami satu keluarga dek kerana kesibukan masing-masing kami adik beradik, alhamdulillah hisashiburi ni weekend lepas dapatlah kami berkumpul dan sempat makan semeja. Memang lama betul tak dapat rasa keluarga lengkap macam tu. Alhamdulillah Allah masih beri peluang untuk kami bersua. Ini antara aktiviti kami ...

p/s : terlupa ... sempat jumpa itosan di KLIA. Rindu betul dgn dia. Alhamdulillah dapat jumpa dia lagi. Wondering bile la boleh gi sane nak jumpa okasan ngan Izumiya jichang kat bawah rumah tu lagi ...

 'aaisy, muadz dan mus'ab cucu maktok dan mbah
 at KLIA
 Hero-tachi berusaha mencangkul lubang nak buat kolam
 die ni la yang paling penat skali
 tengok tu aa .. hebat kan ?
 penat mencangkul ... swimming plak
 1st time dapat cukupkan corum gi swimming.. lin je takde (wife nuar)
 dalam kesejukan pun sempat lagi budak kecik ni..

Weekend yang best !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami