Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 25, 2011

Jiwang Karat Kejap !


Tetiba rasa nak jiwang karat kejap. Tengok gambar lama-lama, alahai bile mase la amik gambar ni yek .. suda lupa la .. Rindu bangat sama ini rumah la. Bersih dan kemas ( masuk bakul angkat sendirik ) hihi .. Bila la bole pulang ke pangkuan rumah terchenta.

Pusing-pusing fb n blog terjumpa la iklan nih .. 


Waaa, macam best je .. teringin la plak nak masuk contest ni. Worth 15k kalau menang .. kalau la memang .. tapi kena bubuh gambar rumah + kite ade dalam gambar tu .. lepas tu kena bubuh gambar tu plak as profile picture kat fb .. aduhai .. tu yang lemah tu. Tak suke nye nak letak gambar cenggini kat fesbuk .. abeh sume org tgk .. kawan rapat, kawan tak rapat, client, jiran tetangga, sedara mara sume tgk .. eiii takde privacy langsung .. 

Blog ??? Blog takpe sebab org yang dikenali je boleh tgk. Abeh abeh pun org yg mmg kite tak kenal die, die tak kenal die termasuk tgk. Takpe la cenggitu .. 

Err.. ape ape pun kena tanye en.hubby dulu boleh masuk tak contest ni .. 

Mode : Rindu En. Hubby ..sob sob sob

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami