Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 30, 2012

Hasil kraftangan ibu :)

Punyela lama duk simpan ni .. akhirnya dapat la jugak nak post entry felt ni. Sejak deliver bb ni, belum berjaya lagi nak bukak BIG SHOT yang ayah belikan untuk ibu few weeks before deliver tu. Geram je tgk big shot  tu dari jauh. Dengan susunan kain-kain felt yang berlambak-lambak tu .. aduhai bile la berkesempatan ibu nak menzahirkan semula idea-idea kreatif ( yg tak berapa nak kreatif ) ni .. bukan ape, bila menjahit ni rase macam hilang stress seketika .. dapat la satu kepuasan untuk diri sendiri .. ermm takpa simpan dulu impian tu. Insyallah anak-anak ibu dah besar nanti, ibu boleh mula buat keja ibu .. :)

 Flower keychain

 Angry Bird keychain

Antara hasil kerja tangan ibu yang sempat di snap !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami