Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 23, 2012

Bahagianya dapat buku ...

Terima kasih bebanyakkkk kepada tokteh kerana menghadiah SET GROLIER untuk anak-anak ibu. Alhamdulillah. Memang dah lama sangat berkenan nak beli set buku-buku ni untuk anak-anak tapi tau je la, full set 2-3K jugak. Memang la boleh bayar sebulan 100 tapi kena fikir banyak kali jugak tu. Memang sangat-sangat tak sangka ada org nak hadiahkan buku-buku ni untuk anak-anak ibu. Ni la die penuh separuh rak .. kat luar ada lagi tak muat nak masuk .. 



 Adik suka set yang ni, bacakan kat dia sebelum tidur sambil tgk gambar-gambar dalam buku tu. Manakala, abang pulak suka set buku 'crafting'. Macam-macam adaaaa.. bawah ni salah satu aktiviti kraf diorang la ni. Buat topeng harimau erkk .. silap .. SINGA .. sangat-sangat excited muadz dengan topeng singa dia tu. Ade rambut-sambut lagi.

Ni la hasil kraf pertama dari set GROLIER .. walaupun tak berapa nak sama, tapi ibu tetap berbangga dengan usaha anak-anak ibu.


WELL DONE SAYANG !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami