Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 4, 2014

HAPPY BIRTHDAY LARLING ❤

Hari ni hari jadi ayah.
Memang jarang sekali ibu belikan hadiah untuk si jantung hati ibu ni.
Bukan ape, sebab bile keluar, i keluar sekali dengan u.
Camne nak beli hadiah.

So this year.
Ibu decide, beli online jer.
Harap-harap sampai arini.
Kalau tak sampai, punah harapan.

Memandangkan sunglass larling tu dah almost 20 yrs, siap dah few times hero2 ni patahkan dan glass die pun dah bertepek-tepek ( aduhaiii kesiannye laki aku ~~~ ) haha ..
So, ibu decide beli yang ni .. harap-harap ok laaa .. Jangan kena scam suda ..

Oh ye, larling punye oakley ori .. sori la, i tak mampu la nak beli oakley ori ..
i beli yang fake jer .. tapi nampak macam ori tau ..
Belasah je la .. nanti barang dah sampai ibu tempek testimoni aa ..

Harap-harap larling suka la .. muah muah muah ❤

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami