Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 24, 2005

Aktiviti di Hari Buruh

Aku budget tak perlu lah aku bercerita panjang ape yang berlaku sepanjang arini .. atau dengan nama lain 'Hari Buruh' arini kat jepun ... sebab rasenye almost blog girls oita bakal menceritakan menda yang sama .. so kalau nak tau ape kitorang buat .. sile la melawat link link kat tepi tu ..

Cume ape yang aku nak katekan kat sini ... this is satisfaction ... yeah i mean it .. hasilnye sangat memberangsangkan .. bak kate salah seorang dari kami .. ianye memang telah menunjukkan hasil kerja tangan "cameraman-cameraman" amateur yang best disamping memupuk semangat kerjasama antara kumpulan .. dan hasil muhasabahnye semua berpuas hati .. ahaks ! ..

Thanks to all my friends .. we had a very good time .. precious moment .. tak mungkin dapat aku lupe sampai bebila .. love you guys ! ..



This one of the result ... what do you think ?? .. hehehe
Image hosted by Photobucket.com

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami