Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 10, 2005

geram .. geram

eiii geram betul aku kat ahmad nih .. apesal la ego kemain .. cakap je la kalo dah sayang kat nazirah tu .. eiii sakit jiwa aku nak nunggu sampai bile la derang bebetul nak berchenta nih .. cepat la sket .. tinggal 6 episod je ni .. kalau takde scene derang berchenta memang aku fire pengarah die tau .. tak pueh ati nih ..

susah sangat ke nak cakap ko sayang si nazirah tu .. nak dedua .. aminah pun nak nazirah pun nak .. eii tak matang betuiii .. baik si faiz tu matang sket .. malangnye si nazirah tu dah kawen ngan ahmad .. kalo la blom kawen dah lame aku suh die kawen ngan faiz jek .. lagi padan .. ensem .. matang .. bukan cam ahmad .. childlish ! tak matang .. nak cover dedua .. banyak cantik .. ingat ko ensem ke ?? haaa ?? eiiii geram betul aku ..

plak tu di aminah pun satu .. dah tau laki tu dah kawen saje je nak ajak jumpe jumpe .. dah tau laki tu pantang ko panggil die datang .. takyah la panggil memalam kot derang laki bini ade date ke nak candle light dinner ke yang ko sibuk pehal .. eiii nyampah betul aku nengok aminah nih .. bape kali dah si ahmad biar nazirah tunggu sengsorang kat restoran ke , umah ke .. janji malam nak dinner skali .. kemain la si nazirah tu siap siap tunggu .. sampai tetido die .. last last suami gi minum ngan pompuan lain .. eii kalo aku laaaaa .. tatau la nak wat ape ..

yang peliknye .. apesal nazirah setuju nak sambung kontrak tu .. eiii dah 4 bulan sabo ngan baran si ahmad tu .. sanggup ko nak tahan 3 tahun .. ??? ish ish nazirah nazirah .. aku tau sebab ape .. sebab ko pun dah jatuh chenta ngan ahmad la tu .. tapi aku akui la ahmad tu nampak je baran tapi sweetnye bisa mencairkan mana mana pompuan .. mane taknye .. nazirah sakit die buatkan bubur , balik kerja die belikan bunga .. nazirah majuk die gi carik sampai taman bunga hujan-hujan .. kalau nazirah majuk gi lari umah orang lain pun die pi turut pick-up balik nazirah .. kirenye die tunjuk la yang dia sayang tapi saje tanak cakap .. alasannye kalau nazirah takde umah takde sape nak watkan breakfast .. chaitttttt ... laki oh laki .. cakap je la kan senang .. ego kemain ..

hahahhaha ni la nasib orang dah kemaruk layan full house .. tak sabo nak abehkan tapi donlod lambat la .. ade lagi 6 episod .. akan ku usaha abehkan by this weekend .. walaupun demam kuat melanda diri ... muahahah .. mila mila .. wut happend tu yu ..

keranamu full house ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami