Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 7, 2005

sakitnya jiwaku menanggung derita ..

mane tak sakit jiwa melayan drama "FULL HOUSE" marathon baru abeh 6 episod .. sungguh sakit jiwa menanti abeh donlod sampai episod 16 .. padan la orang duk susume suh nengok citer nih .. ni aku maleh nak start nengok citer episod episod nie .. kan dah takleh tido malam doki-doki menanti kisah seterusnya .. kepada mereka yang nak melayan citer ni make sure anda dah abeh donlod sume episod baru layan .. sebab anda mempunyai possibility untuk duduk depan tv 16 jam .. paling tidak pun 4 jam sehari melayan menda alah nie .. ( adehhhh sungguh buang masa ! )

Review citer : mengisahkan si Ahmad ni top star korea yang sangat digilai jutaan peminat..die ni terlalu la sukenye kat Aminah yang die kawan sejak kecik tapi malangnye Aminah ni minat kat member baik Ahmad iaitu Faiz ..jadi Ahmad ni asyik tak tercakap je yang di suke minah nie ..

Meanwhile muncul la sorang pompuan yang sangat lurus bendul dan tah ape ape life die yang bernama Nazirah .. asyik kena tipu dek member jek.. disebabkan kebendulan die .. umah besar milik mak bapak die telah dijual dek kengkawan die sendiri .. abeh harta menda sume kawan die amik .. ( yang aku tak faham .. apesalla si Nazirah ni tak repot polis jek ) ..

Tanpa disangka rupenye yg beli umah tu adalah Ahmad .. disebabkan Nazirah takde umah so Ahmad ni pun jadikan Nazirah ni orang gaji die .. masak , kemas umah sume .. sian Nazirah asyik kena tengking herdik je.. Ahmad kate die bodo la , otak burung laa tah ape ape Ahmad tu tapi Nazirah tetap bersabar sbb dia ade Ahmad je yg bleh tolong die ..

Pastu disebabkan Ahmad ni dah tak tahan menanggung derita cinta tak sampai die pun kengkonon nak tunjuk terer tanpa berfikir panjang pi kawen ngan si Nazirah nie ( kawen kontrak yang hanya derang bedua je tau ).. aaa pastu nak tau seterusnye sile la donlod sendirikkk .. hahah

Nazirah ?? takde la comel sangat .. aku rase Aminah lagi comel tapi sebab die telah menjadi orang ketiga dalam rumahtangga Ahmad dan Nazirah .. maka aku tak suke si Aminah ni .. Tapi Nazirah ni comel gak kalo die mekap lelawa ..

Ahmad ?? ermmm good looking .. bleh membuatkan aku tak lena tidur gak la .. biler teringat senyuman die .. waduhhhh bergetar jiwa deh !

Lelain komen :

Umah tu terlalu besar dan sangat la cantikkkk di tepi laut dan dikelilingi bukit bukau tapi yang peliknye camne la die gi pejabat tetiap ari ulang-aling kat bandar .. rase cam taihen jek ..

Pakaian Ahmad dalam citer ni terlalu la lawa .. smart gilerrr ahh .. pendek kate memang baju Top Star aaa .. malangnye baju si Nazirah dan Aminah ni sume sepesen je sume mini-skirt .. abeh abeh pun seluar tapi still paras peha jugak .. setakat aku dah tgk takde lagi la skirt-labuh ke, one-piece ke , jeans ke .. gi jumpe mak mertua pun mini-skirt , baju kawen pun mini-skirt .. apesal eh ?? adakah salah pereka fesyen drama ni ataupun salah tuan pengarah ?? heheh ..

ni je la kot bat mase ni .. lastly sesape yang terasa penat setadi ke , penat wat repot ke :p .. terasa nak menjiwang seketika bleh aa layan cite ni .. tapi berpada-pada lah eh .. jangan abaikan tanggungjawab anda sudah .. ahaks !!


ni la gambar si Nazirah & Ahmad

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami