Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Nov 30, 2005

Cube Try Test Tengok ~

Teknik nak rase best gi skolah ...

1. Bangun awal pagi ... ( bagi korang yang bangun time matahari dah tinggi menggunung tidak sesuai mempraktikkan cara-cara di bawah kecuali bace doa bangun tidur .. heheh )

2. Bangun pagi bace doa bangun tidur. ( kekadang telupe gak nih .. hehehe )

3. Tengok cermin dan senyum kepada diri sendiri.

4. Fikirkan sesuatu yang baik utk hari ini. Jangan fikir menda tak best sebab ia akan mengganggu terus satu hari korang... tak caye sile la cube ~

5. Dapatkan secawan kopi atau minuman yg manis spt jus oren, koucha ataupun milo sebelum bertolak ke skolah kerana ia boleh memberi semangat kepada hari baru korang... huhu

6. Senyum kepada mereka yang korang terserempak sepanjang pegi sekolah. Kalau rajin ucaplah "ohayo gozaimasu" dengan senyuman yang paling manis .. nampak gigi pun takpe .. kerana ia boleh memberi mood yang baik kepada aktiviti seterusnya.

Ni ape yang aku praktikkan dan mengikut firasat aku insyallah korang bleh rase best di pagi hari .. takde la monyokkkk je kena bangun awal gi kelas ichigen .. ahaks !

Tindakan di atas aku praktikkan time ade jikken awal pagi laaa .. kalo tak .. aku pun 'selamat' gak.. heheheh ..

Selamat Mencuba !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami