Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Aug 9, 2007


24 Weeks Pregnant ...

Alhamdulillah dah 24 minggu mama bawa anak mama .. macam tak percaya diam tak diam dah 6 bulan kandungan nih .. maknenye dah masuk trimester terakhir .. baby pun dah semakin besar dan semakin aktif .. dalam perut pun dah pandai .. kalau mama ngan ayah tak layan sembang ngan die mesti die menendang-nendang minta dilayan ... tapi bile mula belai, sembang2 dengan dia ... pandai pulak diam ... nak dimanja rupanya anak mama nih ..

Especially time nak tidur la .. waktu lain memang mama tak sempat nak berbual-bual dengan dia ... sibuk kerja ofis .. balik rumah sibuk kerja rumah pulak .. nak masak untuk ayah lagi .. nak mengemas lagi .. time tu kalau die menendang pun mama terpaksa hold dulu .. usap usap belai belai sket diam la dia ..

Mengikut buku yang dibaca, dia dah boleh dengar especially apa yang mama cakap ... so dalam tempoh trimester terakhir nih ni lah nak kena jaga bahasa tutur kata .. sabar pun nak kena banyak .. maklum la dah semakin besar perut ni .. rase berat sangat .. bangun tidur mesti sakit pinggang, sakit kepala .. ntah kenapa .. kate abang, ni sebab pembawakan budak la nih ..

Ewah .. ye ye je die tu cam pandai sangat je ... hehe ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami