Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Aug 15, 2007

Semalam terpaksa amik EL ( Emergency Leave ) .. mane tak nye gelabah bila baby tak gerak gerak since nite after dinner .. Mama makan banyak sangat ke sampai baby tak muat nak gerak ... Sampai pukul 5 pagi baby masih mendiamkan diri .. risau tak terkata sebab malam tu lagi memang dah rase baby quite passive banding days before .. mama dan ayah puas panggil nak sembang2 ... still senyap takde tindakbalas .. selalunya bila mama sebut je "ANAK MAMA" ade je hasil tendangan manja dari dia untuk mama dan ayah .. but for this time ... definitely quite .. tell me, ibu mane tak risau if this happend ...

Amik EL terus gi Az-Zahrah, jumpe pakar sakit puan, Dr. Noraini mintak die scan and buat check-up skali .. fhewww .. alhamdulillah sihat sejahtera rupenye anak mama dalam perut nih .. maybe letih sangat dua tiga hari main ... satu malam berehat mama dah risau .. doktor bagi dengar heart beat die .. alhamdulillah kuat dan stable .. movement pun OK .. cume mungkin mama tak dapat rase sbb tak berapa kuat die tendang malam tu ..

Lega tak terkata ... ingatkan dah nak kena beranak semalam jugak .. wuishhh impossible .. mane bleh .. baju dan kelengkapan baby satu ape pun belum beli lagi nih .. baru nak gi usha this week tgk ape yang patut ... kalau terberanak jugak memang terpaksa balut ngan kain batik dulu la .. heheh .. ish takmo la pk bukan bukan .. harap harap semua OK ..

Rase rugi plak amik EL tapi nak buat camne ... untuk kepentingan baby dan keluarga .. Cuma lepas ni memang berazam takmo amik cuti dah except for medical check-up ngan RAYA jek .. MC pun tanak la .. bosan gak duk umah takde buat ape .. kan ...

Okla sampai sini dulu .. bye !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami