Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 25, 2010

Holiday

Orang kata bagi family yang ada anak-anak belum sekolah, bawaklah diorang bercuti bukan musim cuti sekolah. Memandangkan kami satu family ni dah lama tak pergi bercuti, rase ceciwi la pulak nak balik kulim minggu lepas. Bukan anak-anak yang ceciwi ... mak ayah yang excited tak ingat.

Aku memang dah lama tak berkelah sejak adik bongsu dah membesar nih,bapak malas dah nak bawak pegi waterfall, wet world and so on. So, we decided to go to Bukit Merah Lake Town. Yang lagi best kami stay one night kat sana. Dengan kata lain, lebih rilek untuk mandi manda.

So, these are few pics to share! ... whupppss, kami pergi satu keluarga belah abang.. with atok, opah, maklong, abang danial and tokcik. Seronok betul walaupun penat melayan tentera-tentera atok and opah yang dua orang tu ...














Waiting for entrance. Arrived before 10am. Punyelah excited !




















Bebudak ni lagi la excited !














Takcaya tengok tu !

Pelampung hero-hero tu ibu belikan sehari sebelum bertolak, di Nilai 3. Kalau tak, sure kena pau kat sini. Bankrup ibu...hehehe... sape bijak??


No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami