Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 11, 2010

Kisah abang dan adik

Kisah si abang dan adik ni memang memeningkan aku. Oh ye sebelum ape ape elok aku perkenalkan dulu si abang dan si adik serta serba sedikit mengenai mereka berdua nih ..

Si abang >> klik sini


Si abang ni namanya Muhammad Muadz. Umurnye 2 tahun 2 bulan lebih kurang. Tapi keletahnya mengalahkan budak umur 3 tahun. Geram betul dibuatnya. Kekadang rasa nak ketawa kekadang rasa geram nak gigit pun ada. Pantang ibu dan ayah salah sikit semua nak ditegurnya .. ' Allah marah ' , ' Ayah...tersilap tu' atau paling tidak pun bila si abang nak meluahkan rasa tak puas hati dia sekadar menjerit ' Ayah ni !' tak pun 'Ibu ni!' ... Sabar je la ...

Si adik >> klik sini


Si adik ni pula namanya Muhammad Mus'ab. Umurnya baru nak masuk 2 bulan. kecik lagi. Tapi dah pandai jugak tunjuk kelaku. Almaklumla ibunya tak kerja. Manja terlebih la tu. Asyik nak melekat je. Orang tua-tua kata jangan ajar berdukung nanti naik lemak. Tapi tak ajar pun. Memang dia susah nak letak la .. geramnya .. satu kerja pun susah nak settle .. tapi takpela orang pun faham ade baby memang camtu la gayanya ..

Setakat ni dulu la ibu nak bercerita tentang si abang dan si adik. Insyallah nanti dah besar boleh la diorang berdua bace balik gelagat masing-masing kat blog ibu diorang.

Ermm .. lame jugak aku maintain blog ni .. Since 2004 .. wuishhh ! Takpe untuk tatapan anak-anak ibu nanti ... Sayang anak-anak ibu ... * ayah jangan jeles ye !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami